Haberler

15th International Congress on Antiphospholipid Antibodies, İstanbul - Turkey, September 21-24 2016

21.09.2016

Değerli üyelerimiz,
 
Bilindiği üzere 21-24 Eylül 2016 tarihlerinde İstanbul’da Üyelerimizden Sn. Doruk Erkan’ın Başkanlığında düzenlenen ve TRD tarafından da desteklenen “Uluslararası Antifosfolipid Kongresi” ve öncesinde (21 Eylül 2016) Derneğimizin önemli bir SLE eğitim toplantısı olarak “Bosphorus Lupus Lectures” düzenlenecektir. Uluslararası nitelikte ve konusunda dünyaca tanınmış uzmanları ülkemizde konuk edeceğimiz toplantıların önemi büyüktür. Bu toplantılarla ilgili olarak:
 
Uluslararası Antifosfolipid Kongresi için bildiri gönderme tarihi yaklaşmaktadır (www.apsistanbul2016.org). TRD bu toplantıda bildiri sunacak üyeleri için destek sağlamak üzere çalışmaktadır. Üyelerimizin toplantıya bildiri ile katılmalarını ve bu konuda gerekirse Yönetim Kurulumuz ile iletişim içinde olmalarını diliyoruz.
 
“Bosphorus Lupus Lectures” programında Lupuslu hasta sunumları yapılması mümkün olacaktır. Bu program çerçevesinde gönderilen olgulardan seçilenler sözlü olarak sunulacak ve uzmanlarla birlikte tartışılacaktır. Sözlü sunulmayan olgulardan uygun olanlar da poster olarak kabul edilecektir. İlgilenen üyelerimiz bildirilerini info@apsistanbul2016.org adresine  konu basligina “Lupus Hasta Sunumu” yazarak, gonderebilirler. Olgu sunumu bildiri özetleri Uluslararası Antifosfolipid Kongresinin kurallarına göre hazırlanmalı ve değerlendirilmeleri için en geç 1 Temmuz 2016 Cuma günü gönderilmelidir. Özellikle uzmanlık öğrencilerinin bu toplantıya katılımlarına eğitim açısından önem vermekteyiz.  Bu toplantıda sunum yapacak uzmanlık öğrencileri TRD tarafından desteklenecektir.